پریمیر سیتی

مرجع تخصصی آموزش پریمیر پرو

Search

09931877149

پشتیبانی واتساپ 24 ساعت و 7 روز هفته

ساخت پروژه جدید در پریمیر

پخش ویدیو

آنچه در این آموزش یاد خواهید گرفت

 

بعد از اینکه پریمیر را نصب کردید، برای شروع کار با این نرم افزار قدرتمند نیاز هست که در ابتدا یک پروژه جدید ایجاد کنید. توجه داشته باشید که روش ساخت پروژه جدید در پریمیر نسخه ی 2015 تا 2021 با نسخه ی 2022 و 2023 متفاوت است.

در این پست ما به شما روش ساخت پروژه ی جدید در تمام نسخه های پریمیر را آموزش میدهیم.

 

روش ساخت پروژه جدید در پریمیر 2015 تا 2021

بعد از اتمام نصب و باز کردن پریمیر، با پنجره زیر روبرو میشوید که گزینه های آن را با هم بررسی میکنیم

 

1. گزینه New Project: مهم ترین گزینه برای کسانی که تازه پریمیر را نصب کرده اند و میخواهند یک پروژه چدید بسازند. با استفاده از این گزینه میتوانید یک پروژه جدید ایجاد نمایید.

2.گزینه Open Project: اگر از قبل پروژه هایی ساخته و ذخیره کرده اید، از این قسمت میتوانید مجدد آن ها را باز کنید.

3و4.گزینه های New Team Project و Open Team Project: اگر شما بصورت تیمی دارید روی یک پروژه کار میکنید و هر کدام از اعضا در یک شهر یا کشور دیگر اند، میتوانید از این گزینه ها استفاده کنید. شرکت ادوبی یک فضای برای شما در نظر میگیرد که در آن به راحتی میتوانید با اعضای تبم خود در هرجای دنیا گروهی کار کنید.(فقط این نکته را در نظر داشته باشید که برای استقاده از این قابلیت باید یک Adobe ID داشته باشید.)

در دوره صفر تا صد پریمیر سیتی بصورت کامل نحوه کار تیمی و ادوبی آیدی را آموزش داده ایم.

5.گزینه SYNC SETTINGS: با استفاده از این گزینه شما میتوانید تنظیمات پریمیر خود را روی سیستم جدیدی که دارید با آن کار میکنید پیاده کنید تا سرعت کار شما بالا رود و نیاز به تنظیمات محدد نباشد.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

1.از این قسمت میتوانید پروژه هایی که از قبل ایجاد کرده اید را مشاهده و باز نمایید.

2.گزینه LAST OPENED: با این قسمت میتوانید پروژه ها را مرتب سازی کنید.

3.گزینه Sort: از این قسمت میتوانید نحوه مرتب سازی پروژه ها را مشخص کنید که بر اساس “نام – آخرین زمان اجرا – اندازه – نوع” باشد.

4.از این قسمت هم میتوانید با اعمال فیلتر، پروژه های خود را تفکیک کنید.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

بعد از اینکه روی گزینه New Project کلیک کردید صفحه زیر برای شما باز میشود

در تب General موارد زیر را خواهیم داشت:

1.از این قسمت میتوانید نام و محل ذخیره پروژه را مشخص کنید

2.از این قسمت میتوانید تعیین کنید که پریمیر فقط از cpu برای رندر استفاده کند یا  هم cpu و هم gpu. اگر سیستم شما دارای کارت گرافیکی است که پریمیر از آن پشتیانی میکند پیشنهاد ما این است که آن روی گزینه Mercury Playback Engine GPU Acceleration (CUDA) قرار دهید در غیر اینصورت گزینه Mercury Playback Engine Software Only را انتخاب کنید. این کار باعث میشود سرعت رندر بالا رود و پلی بک روون تری هم داشته باشید.

3.در این قسمت تعیین میکنیم که ویدیو در تایم لاین به چه صورت نمایش داده شود.

4.در این قسمت نیز تعیین میکنیم که صدا در تایم لاین بر اساس ثانیه نمایش داده شود یا میلی ثانیه.

5.این قسمت مربوط به نوار های ویدیویی قدیمی است که با فرمت خاصی اند و شما نمیتوانید مانند سایر ویدیوها آن را وارد پریمیر کنید.

6.این گزینه هم چون بحث تخصصی ای داره در دوره صفر تا صد پریمیر راجبش کامل صحبت کرده ایم.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

 

در تب Scratch Disk میتوانید محل ذخیره هر کدام از بخش های پریمیر را انتخاب کنید. فقط توجه داشته باشبد محل ذخیره ای که انتخاب میکنید فضای کافی داشته باشد تا به مشکل برنخورید. همچنین از قسمت بالا بعنی Location هم میتوانید محل ذخیره پروژه را تعیین کنید که برای کل اجزای پروژه اعمال میگردد.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

تب Ingest Settings هم مربوط به پروکسی هست که برای کارهای تخصصی و سنگین مانند تدوین فیلم های سینمایی و ویدیوهای با کیفیت 4k و 8k مورد استفاده قرار میگیرد و بسیار به شما کمک خواهد کرد که در دوره جامع مفصل راجبش صحبت کرده ایم.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

در نهایت با زدن دکمه OK وارد محیط زیبای نرم افزار پریمیر میشوید و میتوانید اولین ویدیوی خود را برای ویرایش اضافه کنید.

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

 

روش ساخت پروژه جدید در پریمیر 2022 تا 2023

از نسخه 2022 به بعد وقتی روی ایجاد پروژه کلیک میکنیم با یک محیط جذاب تری روبرو خواهیم شد که در ادامه آن را توصیج میدهیم.

وقتی اولبن بار پریمیر را اجرا کنید این صفحه را مشاهده میکنید که گزینه جدیدی ندارد و همه آن ها مانند نسخه های قبل است

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

 

اما اگر روی دکمه New Project کلیک کنید صفحه جدیدی بار میشود که با نسخه های دیگر متفاوت است

1.در این قسمت سه تب جدید وجود دارد که مراحل اصلی کار ما یعنی وارد کردن فایل ها، تدوین آن ها و خروجی گرفتن برای کارفرما را قرار داده است

2.در اینجا نام پروژه را مشخص میکنید

3.در این قسمت مخل ذخیره پروژه را تعیین میکنید

4.در این قسمت لوکال ها و صفحات ویندوز را برای دسترسی سریعتر برای انتخاب فابل قرار داده، همچنین اگر تازه کار هستید و ویدیویی باری ادیت ندارید میتوانید در قسمت Sample Media از ویدیوهای پیشفرض پریمیر استفاده کنید.

5.از این قسمت میتوانید نحوه نمایش فایل ها را تعیین کنید که بصورت لیستی باشد یا ویدیویی و همجنین میتوانید در بین فایل ها جستجو کنید یا فیلتر هایی اعمال کنید.

6.بعد از اینکه فایل هاتون رو انتخاب کردید و تیک زدید، با استفاده از این دکمه میتوانید آن ها را به لیست علاقمندی هاتون اضافه کنید تا بعدا سریعتر به آن دسترسی داشته باشید

7.این قسمت نیز میتوانید فایل هایی که در لیست علاقمندی گذاشته اید مشاهده کنید

8.در این بخش همانطور که مشخص است پیش نمایشی فایل ها و ویدیوهای موجود در پوشه های که انتخاب کرده اید را نشان میدهد تا راحت تر بتوانبد انتخاب کنید

آموزش ساخت پروژه premiere

 

 

 

در سمت راست ما چهار منو داریم:

1.با استفاده از این قسمت متوانید فایل های انتخابی خود را در قسمت دیگری از کامپیوتر کپی کنید. به طور مثال شما پروژه تدوین یک فیلم سینمایی گرفته اید و هارد دیسک حاوی پلن های ضبط شده به شما داده شده است، برای اینکه کار شما سریعتر انجام شود و به فایل ها دسترسی بهتری داشته باشید با استفاده ار این قسمت آن ها را در کامپیوتر خود کپی میکنید

2.بعد از انتخاب فایل ها و ویدیوها از این قسمت میتوانید یک پوشه جدید ایجاد و فایل ها را درون آن قرار دهید تا موقع ادیت ویدیو از آن ها استفاده کنید

3.از این قسمت هم میتوانید یک سکانس جدید ایجاد کنید

4.این بخش که در آپدیت جدید اضافه شده مربوط به تبدیل صدا به متن است که البته از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند و ما هم کاری با آن نداریم.

ایجاد پروژه در پریمیر

 

 

در مرحله آخر بعد از اینکه تمام تنظیمات را اعمال کردید با زدن دکمه Create پروژه شما ساخته شده و میتوانید ادیت خود را آغاز کنید.

جمع بندی

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، اگر سوال یا مشکلی داشتید خوشحال میشیم در قسمت نظرات بنویسید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

امروز: پنج‌شنبه, 29 شهریور 1403

آخرین آموزش ها

عناوین اصلی این مقاله

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها